Translate

2006. december 5., kedd

Mikulás csizma 11 nap alatt

Rekord idő alatt befejeztem végre a Miki csizmát. Úgy örülök, hogy már mindkét srácomnak van ilyen, és még hisznek is a Mikulásban. Varrónő ismerősöm segített a végső összeállításnál. Kilestem hogy betétként valami kesztyűbélés anyagot használt hozzá. Én valamiért vatelinre emlékeztem.

Mikor Bence meglátta készen, boldogan rohant vele a tesóhoz megmutatni. Holnap már ebbe hozza a Mikulás az ajándékokat, méghozzá személyesen. Ez már hagyomány nálunk, hogy a Miki személyesen jön el minden évben, kivéve tavaly, akkor mi látogattuk meg Nagykarácsonyban.

Bálintnak tegnap volt az első hangversenye a zeneiskolában. Két dalt furulyázott a többi diáknak, meg a szülőknek, tanároknak. Nagyon ügyesen adta elő. Bence is tapsolt az ölemben. Kicsit előre szaladtunk a gyakorlásban itthon. Hogy a Miki is tátsa a száját a Hull a pelyhes fehér hó hallatán. ;)

2006.12.06.

Bálint mégsem mert furulyázni, így közösen énekelték el a dalt. Még a Mikulás is azt nevette mennyire aranyosak. Az ajándék nem is fért el mind a mikulás csizmákban, pedig elég méretes ám. Az ablakból még utána integettek, ahogy elhajtott a lovas hintóján.

Nincsenek megjegyzések: